QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Milovníci sladkého POZOR! V Olympii můžete ochutnat čokoládu z celého světa - FOTKY

25.02.2023 17:06

Oblíbený Čokoládový festival se koná v prostorách obchodního centra Olympie v posledním únorovém víkendu od 24. do 26. února 2023.

DSC_8926

Čokoládový festival již deset let putuje různými městy České republiky a za tuto dobu se stal tou nejsladší akcí v celé naší zemi. Vstup je zdarma.

Své stánky na Čokoládovém festivalu rozložili přední čeští čokolatéři a prodejci nejrůznějších sladkých specialit, delikates a dobrot.

Máte chuť na čokoládu? Čokoládové pivo nebo víno? Nebo se jen chcete dozvědět mnoho zajímavostí o oblíbené pochutině? Máte možnost. Stánky můžete navštívit ještě v neděli 26. února od 10 do 17 hodin.

Návštěvníci mohou ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků. Těšit se můžete například na společnosti ČokoKebab, Čokolandia, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Koruna pralinky, Chocothopia, Smoothies and Candies, Judith Sweet Art a mnoho dalších.

„Pro návštěvníky jsou na festivalu připraveny různé soutěže přímo na místě i on-line. Pro děti je zařízen doprovodný program, pro dospělé posezení a odpočinek,“ doplnila Lucie Juhászová, marketingová manažerka centra Olympia Plzeň.

Foto Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT