Na Nepomucku se objevily nové nabíjecí stanice pro elektrokola

20.03.2023 18:38

Do obcí Mikroregionu Nepomucko bylo pořízeno několik nabíjecích stanic pro elektrokola. Jaro přichází a teplé počasí láká na první projížďky na kole. Když na Nepomucku dojde elektrokolu šťáva, víme, kde si ho můžete nabít.

nabíjecí stanice na elektrokola_Nepomuk_0323

Mikroregion Nepomucko pořídil čtyři nové nabíjecí stanice pro elektrokola. „Mikroregion za tímto účelem získal dotaci ve výši 150 tisíc korun z Plzeňského kraje. Nabíjecí stanice byly umístěny dle potřeb jednotlivých obcí. Nejčastěji poblíž informačních center a turistických cílů. Jednotlivé obce se podílely na spolufinancování projektu nad rámec dotace,“ informovalo město Nepomuk.

Nabíjecí stanice naleznete nově zde:

  • Nepomuk – před Kulturním a informačním centrem. Nabíjecí kabely si lze zapůjčit u personálu v infocentru v provozní době.
  • Mladý Smolivec – Starý Smolivec – Nabíjecí stanice se nachází na fasádě hostince ve Starém Smolivci. Nabíjecí kabely si lze zapůjčit u personálu v provozní době.
  • Žinkovy - na fasádě budovy úřadu Městyse Žinkovy. Nabíjecí kabely si lze zapůjčit u personálu v infocentru v provozní době.
  • Spálené Poříčí – před Hotelem Brdy naproti Baroknímu špejcharu Ve Dvoře.

Typy nabíjení:

Univerzální nabíjení

Nabíjení Bosch

Nabíjení Shimano

Projekt Pořízení nabíjecích stanic pro elektrokola byl spolufinancován Plzeňským krajem v rámci dotačního titulu Podpora rozvoje cykloturistiky a cyklistické dopravy v Plzeňském kraji v roce 2022.

Foto město Nepomuk

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24