QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda zablokovala Červený Hrádek. Zasahovat musela záchranka

16.10.2015 8:52     16.10.2015 10:49

Jen částečně zůstal průjezdný hlavní tah v Červeném Hrádku u Plzně kvůli ranní nehodě. Záchranka odvezla do nemocnice jednu zraněnou ženu.
 

Řidiči, projíždějící v pátek ráno Červeným Hrádkem u Plzně, museli počítat s problémy. Na křižovatce na hlavním tahu se střetla dvě osobní auta a na místo museli vyjet i záchranáři. Přesné příčiny dopravní nehody šetří policie.

K nehodě došlo krátce před půl devátou na jedné z křižovatek na hlavním průtahu Červeným Hrádkem. "Na křižovatce ulic Červenohrádecká a V Mokřinách došlo ke střetu dvou osobních aut. Na místě byla jedna zraněná osoba. Dechové zkoušky na zjištění přítomnosti alkoholu byly u řidičů negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že přesné příčiny nehody jsou stále v šetření. Podle všeho bude ale za srážkou nedání přednosti v jízdě.

Na místo musela vyjet také záchranka. "Z místa jsme převáželi zhruba 45letou ženu s úrazem hrudníku do nemocnice v Plzni," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

V průběhu odstraňování následků nehody a vyšetřování museli řidiči v místech počítat s problémy. Hlavní tah byl jen částečně průjezdný. Nehodu se podařilo odstranit a místo zcela zprůjezdnit až po čtvrt na jedenáct dopoledne.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24