QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Numeroložka: Pátek třináctého přináší šanci na změnu v životě (13.03.2020 12:42:00)

13.03.2020 12:42

Když se v kalendáři objeví pátek třináctého, v mnoha lidech toto datum vyvolává obavy. Podle plzeňské astroložky a numeroložky Petry Postupové ale nelze tento den považovat za smolný.

patek 13

Spojení čísla třináct s pátkem podle numeroložky rozhodně neznamená smůlu, pouze pokud jsme o tom pevně přesvědčeni, pak si takové neblahé zážitky můžeme přitáhnout. "Lidé mají z pátku třináctého už předem strach. Ale tak bych to vůbec nevnímala. Z pohledu astrologie je pátek dnem přisouzeným Venuši, planetě lásky a krásy, což není vůbec špatné. A spojení pátku s třináctkou má špatnou pověst vycházející z historických pramenů, kdy v pátek 13. října 1307 došlo ve Francii k vyvraždění templářů,“ vysvětluje Petra Postupová.

A jaký je tedy ten dnešní pátek třináctého? "Třináctka je tarotovým symbolem pro Smrt a Znovuzrození, proto i z toho důvodu budí v lidech obavy. Neznamená to však smrt fyzickou, ale je to znamení přerodu, transformace, kdy máme opustit situace a vztahy, kterým vypršel čas, ukončit vše přežité, abychom mohli začít něco nového. A protože životní číslo dnešního dne je
dvojka, číslo duality, vztahů, máme šanci dnes vyřešit případné vztahové peripetie,“
 sděluje numeroložka.

Z numerologického hlediska hraje svou roli také rok 2020 a trojka, která představuje měsíc březen. "V numerologii je letošní rok čtyřkový, což znamená, že sečteme obě dvojky. Tyto roky s sebou nesou události, které nám umožní se zastavit a přemýšlet o svém životě trochu jinak než obvykle. Právě teď během nouzového stavu jsme k tomu dostali příležitost. Vzpomeňme si
třeba na čtyřkový rok 2002, který byl rokem záplav,“
dodává Petra Postupová s tím, že šanci k tomu nám poskytuje trojka v dnešním datu, která představuje měsíc březen. "Trojka je číslem myšlení a komunikace. Opět to znamená předávat, sdílet a přemýšlet o tom, co se děje a jaký to má důvod,“ uzavírá numeroložka.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24