QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská firma Safran Cabin CZ bude v tomto roce slavit již 5 000 vyrobených kusů interiérů do letadel

17.02.2023 12:34

Náš plzeňský závod oslaví tento rok dodání 5000. kusu vybavení do letadel – aktuálně vybavujeme svými interiéry až 2 letadla za den. S našimi produkty létá v současné době 200 aerolinek z celého světa. To bychom nezvládli bez našich zaměstnanců, kterých si velmi vážíme. I vy se můžete stát jedním z nich!

Safran Cabin CZ
Safran Cabin CZFOTO 1FOTO 2

Safran Group je mezinárodní high-tech skupina, působící v leteckém, obranném a kosmickém průmyslu. Jejím hlavním cílem je přispívat k bezpečnějšímu a udržitelnějšímu světu, kde je letecká doprava šetrnější k životnímu prostředí, pohodlnější a dostupnější. V Plzni vyrábíme kuchyňské moduly, šatní skříně a toaletní moduly převážně pro rodinu letadel Airbus A320 a odpočinkové místnosti pro větší letadla Airbus A330.

Letadla rodiny A320, pro která dodáváme vybavení, létají po celém světě. Ve své flotile je má aktuálně přibližně 200 aerolinek. Plzeňský závod získal v roce 2011 významný kontrakt na exkluzivní dodávky kuchyňských modulů pro rodinu letadel Airbus A320. Pokud tedy poletíte na dovolenou tímto typem letadla, můžete si všimnout kuchyňky, která bude právě z našeho plzeňského závodu. Zvládneme ji tu vyrobit a certifikovat za cca 6 měsíců od objednání. Podílíme se nejen na výrobě, ale také na vývoji a inovacích.

A jak vypadá práce v Safran Cabin CZ?

Letecký konstruktér pracuje na návrzích, optimalizaci a vývoji kuchyňských modulů dle přání zákazníka.   Vytváří kompletní technickou dokumentaci a snaží se současné výrobky vylepšit. Velkou výhodou je přímý kontakt s ostatními kolegy z oddělení technologie a výroby. Výsledky své práce si tak může prohlédnout přímo ve výrobě.

Zajímavá čísla: náš konstruktér denně najezdí myší až 2 km! Přibližně 7000x klikne a odscrolluje 30 000 řádků. Na CNC strojích ročně obrousíme v průměru 100 000 dílů k výrobě kuchyněk, na panel pressu vylisujeme na 10 000 panelů.

Společnost Safran Cabin CZ stále roste. V následujících letech čekají firmu nové výzvy, a proto ve svých řadách uvítá další zaměstnance: techniky a strojaře na pozice inženýr kvality, procesní inženýr, specialista nástrojů, specialista logistiky, výrobní inženýr, správce a údržbář budov aj. Lákavé jsou i firemní benefity. Pokud tedy hledáte stabilní práci a novou příležitost, nastupte na palubu Safran Cabin CZ!

Více informací najdete na www.delamedoletadel.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24