QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poctivý důchodce z Plzně odevzal strážníkům tašku plnou peněz!

29.07.2014 20:23

Téměř 80letý muž neváhal a poté, co objevil tašku na židli v čínském bufetu před supermarketem v Plzni na Skvrňanech, odnesl ji na policejní služebnu. Bylo v ní téměř 130 tisíc korun!

penize foto QAP

Až téměř neuvěřitelný případ se odehrál v Plzni na Skvrňanech. Na místní služebnu městské policie se obrátil téměř 80letý muž s tím, že našel v bufetu před supermarketem tašku a chce, aby se dostala zpátky ke svému majiteli. V tašce se skrýval hotový "poklad" v hodnotě zhruba 130 tisíc korun.

,,O tom, že poctiví lidé ještě nevymřeli, se přesvědčili v pondělí strážníci v Plzni na Skvrňanech. Devětasedmdesátiletý Plzeňan jim odevzdal tašku, kterou nalezl na židli v čínském bufetu před zdejším supermarketem. Taška kromě dokladů a dalších věcí obsahovala i hotovost a to přes 650 Kč a 4 150 eur," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová. 

Strážníkům se hned podařilo zkontaktovat vlastníka nalezené tašky, který si jí šťastně převzal na policejní služebně. Jestli se poctivý důchodce dočkal nějaké odměny, ale zatím není jasné.

FOTO:Ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24