QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

02.01.2016 8:00

Plzeňští policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod, ke kterým došlo v průběhu měsíce prosince. V této záležitosti se nyní obrací i na veřejnost.
 

FOTO_PČR_(1)

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod.

Dne 13. prosince v 3:30 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Dvorec, když dosud neznámý řidič, který jel s vozidlem tovární značky Volkswagen Transporter nezjištěné registrační značky a barvy ulicí Blatenská, kde v prostoru místní křižovatky s ulicí Lesnická z dosud nezjištěných příčin narazil do dopravního značení – zrcadla a dále do oplocení domu číslo popisné 322 a následně z místa dopravní nehody ujel.

V době od 19:30 hodin dne 21. prosince do 7:15 hodin dne 22. prosince 2015 došlo k dopravní nehodě v obci Žerovice, když dosud neznámý řidič, který jel se zatím nezjištěným vozidlem, z dosud nezjištěných příčin před domem číslo popisné 28 narazil do zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Rapid a z místa ujel.

"Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," vyzval veřejnost policejní mluvčí Jan Koželuh.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24