QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pozor, mění se provoz v Zoologické a botanické zahradě města Plzně

01.11.2022 12:27

Pokud chcete navštívit zoologickou zahradu, počítejte s omezením. S 1. listopadem se mění podmínky provozu. Přinášíme podrobnosti.

otevření výběhu lvů_zoo_qap (43)

V Zoologické zahradě města Plzně dojde ke změnám v provozu. „DinoPark je v zimě mimo provoz, ale areál lesoparku je plně průchozí, dále pak nejezdí zoo-vláček, restaurace a gastro provozy mají zimní provoz. Provozní doba pokladen je od 9 do 16:30 hodin,“ uvedla zoologická zahrada.

V zimní sezoně se nebudou se konat ani sokolnické ukázky.V neděli 30. října jsme udělali poslední představení této sezony. Nyní nás čeká nacpaná sezona představení pro základní školy. Doufám, že se zase potkáme od dubna příštího roku i se starými známými Pepsinou, Popocatepetlem, Gomezem, Sanchezem, Tortillou, Edou, Květou, Karlem, Puškinem. Růžou, Otíkem, Helmutem, Gustavem, Baobabem, Emilem, Darwem, Blažejem, Vápnem a dalšími a dalšími,“ uvedli Sokolníci Zoo Plzeň s tím, že pro návštěvníky připravují velmi zajímavé novinky.

Provozní doba trvá v této podobě do konce února, od 1. března je opět letní. Dokolnické ukázky a Dinopark se vracejí k dubnu, zoovláček k červnu.

Foto ilustrační QAP

.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24