QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pracovní týden bude chladný a s přeháňkami

15.09.2013 17:29

Pracovní týden bude zamračený a teploty se vyšphají maximálně na patnáctku. Počítat podle předpovědi musíme i s deštěm a přeháňkami.

Nebe QAp foto

Následující pracovní týden bude chladný, teploty v Plzeňském kraji nepřekročí patnáctku. Počítat musíme i s dešťovými přeháňkami.

V pondělí 16. září teploměr ukáže maximálne 14 stupňů Celsia. Počítat musíme se zataženou oblohou, dopoledne ještě bez deště, odpoledne s přeháňkami a místy i silnějším deštěm. Přeháňky by měly být i večer a v průběhu noci na úterý.

V úterý by mělo o něco ubýt deště, s přeháňkami ale i tak musíte počítat. Teploty v maximech vystoupí na 13 stupňů Celsia. Občas by mělo na Plzeňsku vykouknout i sluníčko.

Maximálně 15 stupňů Celsia a zatažená obloha nás pak čeká v polovině týdne. Středa by měla být s občasnými přeháňkami a pršet by mělo hlavně večer. Stejný ráz počasí bude i ve čtvrtek.

V pátek by měly teploty dosáhnout v maximech 16 stupňů Celsia a mělo by ubýt deště a přeháněk.

Výhled na víkend je zatím celkem příznivý, meteorologové ji ale mohou ještě upřesnit. Další víkend by měl být s teplotami od 15 do 18 stupnů Celsia a hlavně bez deště. Dočkat bychom se mohli i sluníčka. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24