Rekordně rychle postavená školka v Plzni na Slovanech už chystá zápis!

06.07.2014 8:03

Novou mateřskou školku s kapacitou 75 míst otevře od září druhý plzeńský obvod v Úslavské ulici v Plzni na Slovanech kousek od plaveckého bazénu. Zápis dětí bude netradičně 9. července!

SDC19870

Rodiče nepřijatých dětí do školky v Plzni na Slovanech by měli zbystřit! V Úslavské ulici poblíž plaveckého bazénu je v plném proudu stavba zbrusu nové školky a zápis proběhne už příští týden, ve středu 9. července. Vyplněné přihlášky musí rodiče osobně podat ve středu od 9 do 12 hodin a pak od 13 do 15 hodin v budově mateřské školy na Mikulášském náměstí. Nová školka je totiž odloučeným pracovištěm 80. MŠ.

Nová školka vzniká v Plzni na Slovanech po dlouhých 32 letech a bude sportovně zaměřená.

Kritéria pro přijetí jsou jasná. Věk dítěte, místo pobytu a zápis je také samozřejmě určený jen pro děti, které nejsou přijaty k předškolnímu vzdělání do jiných mateřských škol v obvodě Plzeň 2 - Slovany. Dostane se na 75 dětí a jestli byly přijaté, se jejich rodiče dozví od 14. července.

Více o zápisu najdete zde.

Školka v Úslavské ulici bude sportovně zaměřená, děti budou chodit plavat do plaveckého bazénu, který mají doslova pár kroků a můžou také navštěvovat městskou sportovní halu. Náklady na stavbu činí zhruba 17 milionů a podělí se o ně město i druhý obvod.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24