QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič dostal v zatáčce smyk, smetl protijedoucí auto - FOTKY

11.08.2016 12:52

Při nehodě, kdy řidič nezvládl průjezd zatáčkou, se zranili hned tři lidé. Policie příčiny nehody stále šetří. Podívejte se na fotky z místa!

2
231

K nehodě došlo na silnici u obce Předslav na Klatovsku. Na místo musela záchranka, která do nemocnice odvezla hned tři zraněné. Policie se nehodou stále zabývá, nicméně to vypadá, že řidič nezvládl řízení na mokré silnici.

"Šestadvacetiletý řidič osobní automobil tovární značky Škoda Felicia při projíždění pravotočivé zatáčky na mokré vozovce dostal s vozidlem smyk, který nezvládl, vjel do protisměrné části vozovky, kde se střetl levou přední částí svého vozidla s levou přední částí protijedoucího vozidla tovární značky Citroen Xsara Picasso osmatřicetileté řidičky," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Náraz byl tak silný, že Citroen vymrštil mimo silnici, kde nabouralo ještě do sloupku u vozovky. "Při dopravní nehodě došlo ke třem lehkým zraněním, a to řidiče vozidla Škoda, řidičky vozidla Citroen a jejího spolujedoucího. Ovlivnění alkoholem bylo u obou řidičů vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Na vozidlech byla celková škoda odhadnuta na 58 tisíc korun," dodává policejní mluvčí.

Dopravní nehodu dál šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24