Řidič z neznámých důvodů přejel do protisměru a narazil do stromu - FOTO

04.06.2021 8:11

Ve čtvrtek v dopoledních hodinách mladý řidič nezvládl řízení a s osobním automobilem narazil do stromu. Při nehodě došlo k vážnému zranění řidiče, který byl letecky transportován do FN na Lochotíně.

ViewImage.adsdpx

Ve čtvrtek 3. června v 10:05 hodin došlo na silnici I. třídy č. 22 mezi obcemi Kdyně a Domažlice nedaleko křižovatky na obec Nový Dvůr k dopravní nehodě.

"Jednatřicetiletý řidič vozidla Škoda Fabia jedoucí ve směru od obce Kdyně na obec Domažlice na rovném úseku silnice z nezjištěných příčin přejel do protisměrného jízdního pruhu a následně vjel za levou krajnici, dále do silničního příkopu, kde čelně narazil do listnatého stromu," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče. "Řidič byl vrtulníkem transportován do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín na ošetření. Dechovou zkoušku na alkohol a orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek nebylo možno vzhledem ke zranění u řidiče provést, proto bylo zajištěno lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu v nemocnici v Plzni," informuje Brožová.

Škoda na vozidle Škoda byla vyčíslena na 30 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24