QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiči pozor! Pondělí je na silnicích ve znamení nehod

21.09.2015 8:27

Od pondělního rána se na silnicích v regionu musela řešit už celá série nehod. Řidiči by měli být maximálně opatrní!

Od pondělního rána komplikují na řadě míst regionu dopravu nehody. Policie musela vyjíždět v Plzni, na severním Plzeňsku, na Tachovsku in na Klatovsku. V několika případech nehody zaměstnaly také záchranku.

První vážná nehoda se odehrála hned v časných ranních hodinách v Tachově v Plzeňské ulici, kde došlo při střetu dvou osobních aut ke zranění tří lidí. Na místo musela vyjet záchranka, policie i hasiči. Záchranka zasahovala také u nehody v Heyrovského ulici v Plzni, kde došlo ke střetu osobního auta s chodcem.

Nehody zkomplikovaly provoz i na dalších místech. Od rána se například řešilo už několik střetů s lesní zvěří. Policie proto upozorňuje, aby byli řidič maximálně opatrní především v lesních úsecích. Ke střetu dvou osobních aut došlo na hlavním tahu I/20 u Chotíkova. Nehoda osobního auta a dodávky se odehrála pro změnu na Vejprnické v Plzni a hlavní tah v Tlučné zablokovala nehoda osobního auta a motorkáře. V tomto případě se to naštěstí obešlo bez zranění.

K nehodě museli policisté vyjíždět také na Klatovsko k obci Kvášňovice nebo na severní Plzeňsko, kde došlo ke střetu aut u obce Hromnice.

V souvislosti s nárůstem počtu nehod policisté upozorňují, aby byli řidiči maximálně opatrní. Na mnoha místech jsou silnice po večerních a nočních přeháňkách vlhké nebo mokré, důležité je proto dodržovat bezpečnou vzdálenost. 

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24