QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S čerstvým řidičákem nezvládl rychlost, auto zdemoloval - FOTKY

11.03.2016 8:48

Teprve od ledna má 18letý šofér řidičák a už si zadělal na problémy. Na vlhké silnici nezvládl rychlost a naboural do skalního výběžku u komunikace. Podívejte se na fotky.

2
12

Nehoda se odehrála na Domažlicku na hlavním tahu I/22 mezi Kdyní a Domažlicemi. Na místě policisté zjistili, že za volantem zdemolovaného auta seděl teprve 18letý kluk. Navíc s hodně čerstvým řidičákem. Podle šetření nejspíš nezvládl rychlost v zatáčce a skončil ve skále.

"Osmnáctiletý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, který je vlastníkem řidičského průkazu teprve od ledna letošního roku, nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projíždění pravotočivé zatáčky na navlhlém povrchu vozovky v klesání dostal s vozidlem smyk. Přejel s vozidlem za pravou krajnici, poté do protisměru a následně opět za pravou krajnici mimo komunikaci, kde narazil do skalního výběžku," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při dost děsivém nárazu se naštěstí čerstvému šoférovi nic nestalo a nedošlo ani k jiným zraněním. Mladík se musel také podrobit dechové zkoušce, naštěstí byla s negativním výsledkem. Na autě se škoda vyšplhala na zhruba 20 tisíc. Vyšetřování nehody nicméně stále není úplně uzavřené, dál se jí zabývají dopravní policisté v Domažlicích.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24