Semir z Kobry 11 se podepisoval v Plzni, Přešticích i Klatovech - FOTKY

05.11.2022 23:35

Herec známého kriminálního seriálu Kobra 11 Erdogan Atalay je hlavní hvězdou právě probíhajícího filmového festivalu pro děti a mládež Juniorfest.

Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (5)
Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (5)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (1)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (1)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (2)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (3)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (4)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (5)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (6)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (7)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (8)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (9)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (10)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (11)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (12)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (13)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (14)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (15)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (17)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (16)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (18)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (19)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (20)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (21)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (22)Autogramiáda Semir z KObry Plzeň foto QAP (23)JuniorfestAutogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (1)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (2)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (6)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (1)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (6)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (7)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (9)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (8)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (10)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (11)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (12)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (13)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (14)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (15)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (16)Autogramiáda Semir Přeštice foto MIlan Janoch Juniorfest (17)

Herec Erdogan Atalay známý všem jako Semir Gerkhan se v pátek 4. listopadu zúčastnil slavnostního zahájení festivalu v Domažlicích, během soboty pak stihl několik podpisových akcí pro své fanoušky. Postupně navštívil Klatovy, Přeštice a nakonec proběhla jeho velká autogramiáda v plzeňském pivovaru.

Rozhovor s hercem najdete ZDE.

Od půl jedné odpoledne se herec podepisoval fanouškům na klatovské Kolonádě. V půl třetí začala akce v Přešticích v restauraci Crossroad, před kterou stála dlouhá fronta Semirovo příznivců.

V Plzni byla autogramiáda na programu od půl čtvrté odpoledne v Návštěvnickém centru Plzeňského Prazdroje. Fanoušci už se ale nemohli „nesmrtelného komisaře“ z Kobry 11 dočkat a byli na nádvoří pivovaru o několik hodin dříve. Ti, co netrpělivě čekali s dětmi, mohli využít doprovodný program připravený na nádvoří. Nechyběl ani obchodní „merch“ herce, u vchodu bylo možné zakoupit například tričko s fotkou Semira.

Za Semirem do Plzně jeli někteří opravdu z daleka. „Na Semirovi jsem vyrostla, viděla jsem všechny série seriálu. Jsme moc ráda, že ho vidím naživo, stejně jako dceru, která je velmi sympatická,“ prozradila Nikola až ze Slovenské Nitry, která stála netrpělivě ve frontě na Semirovo podpis.

Šťastní byli také vozíčkáři z Brna, které Erdogan pozdravil ještě před samotným vypuknutím autogramiády. Na autogramiádě byla pak kromě herce také jeho dcera Pauletta Pollmann, rovněž herečka. Nechyběl ani dabér Semira herec Bohdan Tůma.

Poslední setkání s fanoušky bude herec před svým odjezdem zpět do Německa absolvovat v neděli 6. listopadu od 10:00 v domažlickém Pivovaru. "Bude to poslední možnost, jak v rámci festivalu získat autogram „Semira“ a jeho dcery Pauletty. Vstup na autogramiádu je zpoplatněn taktéž částkou 100,- Kč," informují pořadatelé festivalu.

Foto: Milan Janoch\JuniorFEST, Valerie Bučková QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24