Strážníkům vyhrožoval, že je zabije

15.03.2010 11:34

Opilého muže z Rohatce museli v pátek zpacifikovat plzeňští strážníci. 32letý ´výtečník´ poškozoval auta v Doudlevecké ulici a při zadržení vyšlo najevo, že se opil kradeným alkoholem.

Policistům předali plzeňští městští strážníci 32letého muže z Rohatce, kterého v pátek v podvečer chytili v Doudlevecké ulici.

"Krátce před devatenáctou hodinou vyjížděla hlídka městské policie prověřit oznámení na Doudleveckou ulici, kde mělo docházet podle svědka před jedním z domů k poškozování stojích vozidel podnapilou osobou," informovala mluvčí Městské policie v Plzni Jana Pužmanová a pokračovala: "Na parkovišti nedalekého obchodního domu zajistili strážníci podezřelého muže odpovídajícího udanému popisu. V průběhu jednání napadl 32letý muž z Rohatce jednoho ze strážníků, a proto proti němu muselo být použito donucovacích prostředků a služebních pout k zamezení jeho dalšího protiprávního jednání."

Agresivní muž se ale ještě více ´rozvášnil´. "Začal být vulgární, vyhrožoval strážníkům zabitím a fyzickou likvidací," poznamenala Pužmanová. Dechovou zkouškou u něj strážníci zjistili 1,33 promile alkoholu. "Nakonec se dočkali nečekaného přiznání. Láhev alkoholu, kterou měl dotyčný u sebe, odcizil v jedné z plzeňských prodejen."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24