U omezení na dálnici se střetl osobák s dodávkou. Na místo musela záchranka

07.04.2016 10:02     07.04.2016 11:52

U omezení na 43. kilometru dálnici D5 byl ve čtvrtek dopoledne průjezd složitý nejen kvůli opravám svodidel. Při zařazování do levého pruhu nabourala osobní auto dodávka. V nemocnici skončila jedna žena.

FOTO_Pavel Němeček (7)

Nehoda se na dálnici D5 stala před 10. dopoledne u omezení, které aktuálně probíhá nedaleko Kařezu. K nehodě došlo ve chvíli, kdy se osobní auto mělo začadit do pravého pruhu. Na místo musela nakonec dorazit i záchranka.

Střed osobního auta a dodávky zkomplikoval provoz směrem na Rozvadov. "Nehodu jsme měli hlášenou před tři čtvrtě na deset na linku 158. Řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia na dálnici zastavil, aby se zařadil z pravého do levého jízdního pruhu před omezením. Řidič dodávky značky Renault ale nezareagoval a do osobního vozidla narazil zezadu," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Nehoda si nakonec vyžádala i zranění. "Do nemocnice byla převezna spolujezdkyně z osobního auta," potvrdila mluvčí policie s tím, že naštěstí se mělo jednat jen o lehčí zranění.

Veškeré okolnosti něhody policie stále šetří. "Dechové zkoušky u řidičů byly negativní," doplnila policejní mluvčí.

Na 43. kilometru směrem na Rozvadov se opravují svodidla a provoz je tak svedený do jednoho pruhu. Omezení by mělo platit do čtvrtečního odpoledne.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24