V Křimicích proběhla akce Jehla. Jak dopadla?

25.05.2023 9:34

S teplým počasím se dětská hřiště začínají plnit. Po celé Plzni probíhají kontroly pískovišť i dětských hřišť. Strážník Městské policie Plzeň vyrazil do terénu i v plzeňských Křimicích.

kontrola Jehla_Křimice_0523_křimice info

Akce „Jehla“ proběhla v úterý 23. května v dopoledních hodinách. Strážník Městské policie Plzeň kontroloval s detektorem kovů dětská hřiště a pískoviště. „Kontrola proběhla v obvodu ÚMO 5 Plzeň Křimice na žádost tajemníka úřadu p. Mgr. Plochého, který se kontroly také zúčastnil,“ informoval Vít Mojžíš, starosta ÚMO Plzeň 5 - Křimice.

„Byly zkontrolovány dopadové plochy hřišť a dětská pískoviště. Kontrola proběhla v ulici Prvomájová 74, kde je ve vnitrobloku hřiště, dále bylo zkontrolováno hřiště a dětské pískoviště v ulici Žitná 28 a K Nádraží 5. Detektorem byla také zkontrolována Křimická pláž, za ulicí Tlumená,“ upřesnil starosta obvodu.

Kontrola neodhalila žádné nebezpečné předměty. „Při kontrole nebyly nalezeny žádné nebezpečné předměty, ani na jednom z uvedených míst. Nalezeny byly pouze různé malé bezcenné kovové předměty,“ dodal Vít Mojžíš.

Foto Křimice info

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24