QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni - Letkově zapálil blesk stodolu, škody jdou do milionů!

27.07.2014 18:37     27.07.2014 19:02

Jak se QAPu podařilo zjistit, blesk udeřil v neděli odpoledne do zemědělského stavení v Plzni-Letkově. Při následném požáru celý objekt doslova lehl popelem. Na místě zasahovalo 6 jednotek hasičů.
 

IMG_0593m

Škodu za dva miliony korun způsobil blesk, který uhodil v neděli odpoledne do zemědělského objektu v Plzni-Letkově. Po následném požáru lehl objekt doslova popelem. Kromě sena se ve stavení nacházely i zemědělské stroje. Na místě zasahovalo šest jednotek hasičů, nikdo naštěstí nebyl zraněn.

,,Ano, v Letkově hořelo pravděpodobně po úderu blesku. Jednalo se o stodolu, ve které bylo uskladněno seno a také zemědělské stoje. Škody byly předběžně odhadnuty asi na dva miliony korun. Na místě zasahovalo šest jednotek hasičů. Dalo by se říct, že celý ten objekt vzal za své," potvrdil QAPu operační důstojník hasičů.

Na místě zasahovali i policisté, kteří mimo jiné na místě řídili dopravu.

,,Kvůli požáru u Letkova dochází i ke zpoždění linky č. 12. ," informovaly i PMDP. Podle informací policie nikdo při požáru nebyl zraněn. ,,Nikdo nebyl zraněn. Co se týká škody, 1,5 milionu vznikla škoda na objektu a další půlmilionová škoda vznikla na zemědělských strojích, které se v objektu nacházely a také uskladněném seně. Mělo tam být uloženo asi 30 metráků sena," prozradila QAPu policejní mluvčí Jana Tomková.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT