QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Sokolovské ulici v Plzni hořelo. Dva policisté se při zásahu nadýchali kouře - FOTKY

18.05.2023 8:45     19.05.2023 9:30

Ve čtvrtek 18. května došlo v ranních hodinách k rozsáhlému požáru bytu v Sokolovské ulici v Plzni. Dva policisté se při zásahu nadýchali kouře.

požár bytu Sokolovská_0523_PČR (4)
požár bytu Sokolovská_0523_PČR (4)požár bytu Sokolovská_0523_PČR (2)požár bytu Sokolovská_0523_PČR (5)požár bytu Sokolovská_0523_PČR (3)požár bytu Sokolovská_0523_PČR (1)

Krátce po osmé hodině ráno byl ohlášen požár bytu v Sokolovské ulici v Plzni. Na místo okamžitě vyrazily všechny složky integrovaného záchranného systému. "První k bytovému domu dorazili policisté z oddělení hlídkové služby a policisté z obvodního oddělení Lochotín. Ti neváhali a z velmi zakouřeného domu začali evakuovat jeho obyvatele. Mezitím se na místo dostavili hasiči, kterým se podařilo požár lokalizovat a zlikvidovat," popsala událost Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Z místa byly hlášeny dvě zraněné osoby. Jednalo se o zasahující policisty. "Během prvotního zásahu se dva policisté nadýchali kouře a oba proto byli následně předáni do péče záchranářů. K dalšímu zranění, díky včasnému zásahu policistů, naštěstí nedošlo," upřesnila mluvčí s tím, že oba policisté jsou v pořádku a po chvíli se mohli vrátit zpět do služby.

Dle prvotních zjištění byla příčinou požáru technická závada.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24