QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve Studentské ulici srazilo auto teenagera, nejspíš přecházel na červenou

14.01.2016 7:59     14.01.2016 8:19

K ranní nehodě ve Studentské ulici v Plzni na Košutce vyjížděli ve čtvrtek ráno nejen policisté, ale i záchranka. Auto tam srazilo chlapce, který skončil v nemocnici.

DSC02716

Nehoda se odehrála ve Studentské ulici kolem sedmé hodiny ráno. Na místo vyjeli okamžitě nejen policisté, ale i záchranka. Ta nakonec do nemconice přepravila 16letého chlapce.

Osobní auto se střetlo s teenagerem u autobusové zastávky. I když chlapec neutrpěl přímo viditelná poranění, skončil v nemocnici. "Zhruba 16letého chlapce jsme převezli do fakultní nemocnice. Stav pacienta si vyžádal transport z důvodu vyloučení vnitřních zranění a zlomenin," potvrdila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Přesné příčiny a okolnosti nehody dál šetří policie. "K nehodě došlo v 6:56 na přechodu pro chodce v ulicie Studentská u zastávky autobusů linky číslo 30. Podle prvotních informací měl chodec přecházet na červenou. policisté nicméně stále veškeré okolnosti nehody šetří," doplnila k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že alkohol byl u řidiče osobního auta vyloučený dechovou zkouškou a stejně tak u mladého studenta.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT