QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vedra se blíží. Kam k vodě v Plzeňském kraji?

25.07.2020 16:46

Letní počasí je na denním pořádku a proto vám přinášíme jedinečné tipy na místa ke koupání v Plzeňském kraji. Sbalte plavky, ručník a hurá k vodě!!

foto QAP

Preferujete přírodní koupaliště blízko vašeho bydliště? Tak to jste na správném místě, neboť máme zde pro vás 5 tipů na přírodní koupání na západě Čech. 

 

1. Lom Hradec u Stoda - Nachází se v údolí touškovského potoka. Lom se pyšní čistou vodou. Místo je vhodné i pro malé děti. 

2. Přírodní koupaliště Babylon u Domažlic - Koupaliště se nachází cca 5 km od Domažlic v obci Babylon. Kolem koupaliště je několik cyklostezek, takže nasedněte na kolo a udělejte si pěkný výlet, zakončený svlažením se v Babylonu. 

3. Lom Starý Klíčov u Mrákova - Voda je nádherně čistá, pláže jsou travnaté i písčité. V areálu naleznete i občerstvení. Nejen děti budou nadšené z pozorovací podvodní kabiny, odkud mohou pozorovat život ve vodě. 

4. Košutecké jezírko v Plzni - Tohle je romantika! Jezírko se nachází nedaleko centra Plzně a může nabídnout pozvolný vstup do vody z travnatých pláží. 

5. Zatopený lom Hradišťský vrch u Konstantinových Lázní - Tvar lomu připomíná obří tlapu psa. Lom nabízí čistou vodu a krásnou přírodu kolem. 

 

Přejeme příjemnou letní zábavu!!

 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24