QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z Lub až k bazénu? Klatovští mohou otestovat novou linku MHD

05.06.2023 11:31

Klatovští by se mohli dočkat pravidelné autobusové linky, která zajede z Lub až k Městským lázním. Dopravce zahájil zkušební provoz první červencový den.

krytý plavecký bazen klatovy_město Klatovy

„Od soboty 1. července 2023 bude zajíždět autobus v rámci Městské hromadné dopravy do ulice Dr. Sedláka k Městským lázním. Bude se jednat o zkušební provoz během letních měsíců červenec a srpen,“ uvádí město Klatovy.

Dopravce Klatovská dopravní společnost bude novou linku č. 436003 zajišťovat minibusem. Zkušební provoz zahrnuje 3 spoje k lázním a 3 spoje zpět. „Minibus bude jezdit z Lub, u Drůbežárny ulicemi 5. května – Puškinova - Národních mučedníků –Studentská - Plánická (u kruhového objezdu) – Plánická - náměstí Míru – Pražská –Dobrovského – Plzeňská - Pod Koníčky – Koldinova – Dukelská - Nádražní (Tylovo nábřeží) – Domažlická – Podhůrecká – Nádražní - Franty Šumavského - Dr. Sedláka (před Krytým plaveckým areálem – bude označeno dopravní značkou),“ upřesňuje František Kocfelda, vedoucí HO MěÚ Klatovy.

Odjezdy z Lub budou každý den v 9:15, 12:45 a 15:45 hodin. Odjezdy od Městských lázní budou každý den ve 12:15, 15:15 a 18:15 hodin. „Kompletní jízdní řád této trasy bude k dispozici během června,“ doplňuje Kocfelda.

Foto ilustrační tsklatovy.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24