Brutální útok na revizora v trolejbusu! Policie shání svědky

19.09.2016 15:31

Plzeňští policisté šetří další útok na revizora v MHD. Tentokrát došlo k incidentu v trolejbusu linky číslo 10 a revizor skončil v péči lékařů. Byli jste svědky napadení? Ozvěte se!

FOTO_Pavel Němeček (1)

Policie šetří napadení, ke kterému došlo ve čtvrtek 8. září krátce po poledni v jednom z plzeňských trolejbusů. I když se podezřelého muže podařilo dopadnout, policie by potřebovala výpovědi co nejvíce svědků. Ty zatím chybí.

Napadením skončila kontrola jízdenek v trolejbusu linky číslo 10, který je po Doudlevecké. "Zhruba kolem 12 hodin a 35 minut mezi zástavami ´Zimní stadion´ a ´U Radbuzy´ došlo při kontrole platných jízdenek k fyzickému útoku na revizora ze strany jednoho z cestujících. Zaměstnanec přepravní společnosti utrpěl vážné zranění, se kterým byl převezen do plzeňské nemocnice," popisuje mluvčí policie Hana Štefflová.

Celou záležitost policie šetří jako podezření z ublížení na zdraví a výtržnictví. V rukou policistů dokonce skončil i muž, který má mít útok na svědomí. Policistům ale chybí výpovědi svědků. "Policisté proto žádají občany, kteří byli svědky události, byť tuto sledovali z větší vzdálenosti, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158, neboť jejich svědectví by mohlo být klíčové pro objasňování tohoto protiprávního jednání," dodává policejní mluvčí.

Útoky na revizory v Plzni se v poslední době množí. K útoku došlo také na konci minulého týdne. Na ženu a muže, kteří kontrolovali jízdenky, vytáhl opilý agresor dokonce nůž. Více zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24