Plzeňský Talent podpoří dobrou věc. Chystá se benefiční superduel

25.11.2022 14:30     16.12.2022 10:31

V půlce prosince se odehraje benefiční házenkářské utkání mezi plzeňským Talentem a pražskou Duklou. Přijďte na atraktivní duel a zároveň podpořte dobrou věc, tedy vzdělávání a prevenci týkající se onkologických onemocnění.

2022.11.20-10.41.30-914w

“Talent Plzeň pořádá ve spolupráci s organizací Loono a značkou Kempa v pátek 16. prosince od 17:00 benefiční utkání ve speciální růžové sadě dresů na podporu boje a prevence proti rakovině varlat a prsou,” uvedl Josef Kadlec z Talentu.

Utkání mezi pražskou Duklou a Talentem proběhne v Městské sportovní hale v Plzni na Slovanech. Oba týmy budou mít speciální sadu růžových dresů. “Dresy ihned po zápase poputují do dražby pro partnery klubu ve VIP prostorech. V dalších dnech pak dražba bude probíhat pro veřejnost a fanoušky na oficiálním facebookovém účtu Talentu Plzeň. Veškerý výtěžek poputuje na podporu organizace Loono,” řekl Josef Kadlec s tím, že loni se podařilo na podporu boje proti této zákeřné nemoci vybrat skoro 200 000 korun.

Podaří se letos vybrat více? Přijďte akci podpořit!

Loono je tým mladých lékařů, studentů medicíny a dalších profesionálů. Skrze workshopy, školení a webináře ve školách a firmách vzdělávají veřejnost o důležitosti prevence onkologických onemocnění, mimo jiné i rakoviny varlat a prsou (#prsakoule). Workshop Loono o důležitosti prevence onkologických onemocnění rakoviny varlat a prsou (#prsakoule) se v listopadu uskutečnil i pro tým Talentu Plzeň. 

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24