QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policejní pátrání po osmiletém chlapci bylo ukončeno

01.12.2022 17:53     01.12.2022 19:00

Po teprve osmiletém dítěti pátrají policisté. Po vyučování si ho jeho maminka přišla vyzvednout ke škole, tam se ale nenacházel. Nejedná se o první útěk.

IMG_1879

Během toho týdne se jedná již o několikátý případ, kdy policisté pátrají po nezletilém dítěti. "Pátráme po osmiletém Nikolasovi z Plzně, který se dnes nevrátil ze školy domů. Informace vedoucí k nalezení chlapce uvítáme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně," uvedli policisté.

Dnes si přišla matka vyzvednout syna ze školy v Plzni, ale ten se tam již nenacházel a od té doby není znám jeho pohyb. "U pohřešovaného chlapce se jedná o opakovaný útěk a mohl by se pohybovat na území města Plzně, ale není vyloučeno, že by mohl vycestovat i mimo krajské město. Chlapec by mohl využívat hromadnou městkou dopravu nebo autobusové spoje," doplnila policejní mluvčí Eva Červenková.

Nikolas H.

pohřešovaný muž

Datum narození 4.6.2014

Pátrání vyhlášeno 1.12.2022

Bydliště - okres PLZEŇ - VENKOV

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška asi 150 cm

Zdánlivé stáří 8 až 9 let


Popis osoby

POSTAVA hubená

BARVA VLASŮ černé

TVAR VLASŮ rovné

BARVA OČÍ hnědá

 

AKTUALIZACE 19 hodin:

Před chvílí se hlídce policistů podařilo v Plzni, v městské části Doubravka, nalézt osmiletého chlapce, po kterém bylo vyhlášeno pátrání jako po dítěti v ohrožení. Chlapec je zcela v pořádku a za chvilku bude předán rodičům.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24