QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Roman Zarzycký byl znovu zvolen předsedou hnutí ANO v Plzni

23.01.2023 19:45

Roman Zarzycký, v současné době primátor města Plzně, byl na následující dva roky znovu zvolen předsedou Oblastní organizace hnutí ANO Plzeň-město.

CG0A0487

Roman Zarzycký byl na následující dva roky opět zvolen předsedou Oblastní organizace hnutí ANO Plzeň-město. Rozhodli o tom delegáti sněmu, který se konal v pondělí 23. ledna v sále hotelu Vienna House Easy Pilsen.

Roman Zarzycký bude na konci svého funkčního období předsedou oblastní organizace již 10 let. “Děkuji delegátům za důvěru a za odvedenou práci v uplynulém období, které bylo pro hnutí ANO v Plzni velmi úspěšné. V komunálních volbách jsme získali post primátora na plzeňské radnici a ve třech ze čtyř velkých městských obvodů má hnutí ANO starostu. Mým cílem je na dosavadní úspěchy navázat. Chci, aby hnutí ANO v Plzni dál rostlo a posilovalo,” uvedl Roman Zarzycký.

Zarzycký na oblastním sněmu neměl protikandidáta. Přítomní delegáti zvolili do čela oblastní organizace také dva místopředsedy. Prvním místopředsedou se stal poslanec a někdejší náměstek ministra zdravotnictví Kamal Farhan, druhým místopředsedou pak předseda představenstva Plzeňské teplárenské, a.s. a krajský zastupitel Petr Fišer. Ani zde tak nedošlo ke změně.

Oblastní organizace Plzeň-město je největší ze sedmi oblastních sdružení v Plzeňském kraji. Zahrnuje celkem šest místních organizací, má stovku členů a několik stovek sympatizantů. Hnutí ANO má v celém kraji osmnáct místních sdružení a sedm oblastních organizací.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24