QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Toxi tým zasahoval na Tachovsku. Odhalil dva dealery pervitinu

28.10.2022 17:23

V uplynulých dnech zasahoval toxi tým na Tachovsku. Dva muži jsou trestně stíháni na svobodě. Na svědomí mají distribuci pervitinu.

2

Tachovský toxi tým sdělil obvinění ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy dvěma mužům.V prvním případě zadrželi minulé úterý policisté 32letého muže, který v období nejméně od ledna letošního roku až do doby svého zadržení, prodával či jinak poskytoval pervitin minimálně 28 osobám. Při akci u něj kriminalisté nalezli a zajistili plastovou uzavíratelnou přepravku s obsahem bílé krystalické látky o celkové hmotnosti 1,3 gramu včetně obalu a suchý rostlinný materiál o váze 4,8 gramů včetně obalu,” uvedla mluvčí policie Iva Vršecká s tím, že při následné domovní prohlídce zajistili policisté digitální váhu a 92 gramů suchého rostlinného materiálu vykazujícího dle provedené orientační detekce přítomnost marihuany.

“Druhý 39 letý muž byl zadržen o den dříve, tedy 17. října letošního roku, při řízení osobního vozidla. I on obchodoval s pervitinem, který nejméně od ledna tohoto roku až do doby svého zadržení poskytl nebo prodal minimálně devíti osobám. Jednalo se nejméně o 50 gramů drogy. Tu u sebe měl i při zadržení, kdy u něj policisté nalezli plastový sáček s obsahem bílé krystalické látky o celkové hmotnosti 3,1 gramu včetně obalu. Ta při provedeném testu vykazovala přítomnost metamfetaminu,” informovala mluvčí policie.

foto ilustrační PČR

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24