QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda motorkáře v Plzni u Olympie. Žena je mrtvá, muž vážně zraněný

02.09.2022 22:43     03.09.2022 9:41

K tragické nehodě motorky došlo v pátek večer v Plzni na sjezdu u Olympie v Plzni Černicích. Spolujezdkyně na místě podlehla zraněním,  muž je vážně zraněný.

sanitka

V pátek 2. září krátce po 20. hodině došlo k vážné dopravní nehodě, která se stala na komunikaci I/20 před Plzní. Na místo nehody vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému.

"Záchranáři na místě ošetřili a zajistili k transportu muže cca 40 let, s těžkými zraněními by lsmeřován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Žena cca 40 zřejmě, spolujezdkyně, utrpěla velmi vážná zranění, kterým na místě podlehla. Na místo byl povolán koroner," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

AKTUALIZACE:

"Dvaačtyřicetiletý řidič motocyklu jel od obce Losiná, zřejmě v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a s motocyklem havaroval do svodidel. Společně s řidičem jela na motocyklu i dvaatřicetiletá spolujezdkyně, která bohužel na místě svým zraněním podlehla. Řidič byl převezen do nemocnice k lékařskému ošetření. Vzhledem k jeho zranění nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku, a proto byl u něj nařízen odběr krve," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Na místo dopravní nehody byl přivolán soudní znalec z oboru dopravy a také koroner. U zemřelé bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň.

ilustrační foto
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24