V obci Trhanov došlo ke střetu osobního vozidla a vlaku – FOTKY

21.04.2023 13:41

Na Domažlicku aktuálně zasahují dvě jednotky hasičů při odklízení dopravní nehody osobního vozidla a osobního vlaku mezi stanicemi Klenčí pod Čerchovem – Domažlice.

oa x vlak_nehoda_0423_HZSPK (2)
oa x vlak_nehoda_0423_HZSPK (2)oa x vlak_nehoda_0423_HZSPK (1)oa x vlak_nehoda_0423_HZSPK (3)

V pátek 21. dubna došlo v 12:45 v obci Trhanov na Domažlicku ke střetu vlaku a osobního vozidla. Naštěstí se nehoda obešla bez zranění. „Ano, nehoda je bez zranění, jen s únikem provozních kapalin,“ potvrdil mluvčí hasičů.

Dle Českých drah došlo na železničním přejezdu ke střetu osobního vlaku Os 7210 s osobním automobilem. Mimořádná událost na trati by měla být ukončena cca v 14:16.

„Na nechráněném železničním přejezdu došlo v obci Trhanov ke střetu osobního vlaku s osobním vozidlem. Řidič (rok nar. 1982) osobního automobilu jel ve směru z obce Trhanov na obec Chodov a nedal přednost v jízdě právě projíždějícímu osobnímu vlaku jedoucímu ve směru z obce Domažlice na obec Poběžovice. Ve vlaku se nacházelo 15 lidí. Cestující, strojvedoucí, řidič vozidla a ani jeho spolujezdkyně neutrpěli žádná zranění,” uvedla k nehodě mluvčí policie. U řidiče a strojvedoucího byly provedeny dechové zkoušky, v obou případech s negativními výsledky.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24