V Plzni na Klatovské srazil neznámý řidič chodkyni. Policisté hledají svědky i řidiče

13.12.2022 7:35

Policisté se zabývají dopravní nehodou, ke které došlo v minulém týdnu na Klatovské ulici v Plzni. Při nehodě došlo ke zranění. Policie pátrá po svědcích i řidiči osobního automobilu.

QAP_FOTO

Dopravní policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při objasňování dopravní nehody, střetu vozidla s chodkyní. Ke kolizi mělo dojít dne 5. prosince 2022 krátce po desáté hodině dopoledne na křižovatce ulic Klatovská a U Trati v Plzni.

"Šetřením policisté zjistili, že na uvedené křižovatce mělo odbočovat černé vozidlo tovární značky VW Passat kombi s ližinami na střeše a na nich umístěnými příčníky ve směru od ulice Klatovské směrem k ulici U Trati. Automobil měl mít za sebou připojený dvouosý přívěs. Při kolizi mělo dojít ke zranění chodkyně, která měla přecházet po přechodu pro chodce," popsala nehodu Veronika Hokrová, mluvčí policie.

Policisté žádají případné svědky a neznámého řidiče popsaného vozidla, nezjištěné registrační značky, aby se přihlásili osobně na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20 nebo telefonicky na linku 974 325 256 či zavolali na linku 158.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24