QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Advent je tady! Plzeňská zoologická zahrada ožije speciálním programem

30.11.2018 7:59

Advent je za dveřmi a speciální program si na nadcházející víkendy připravila jako tradičně i zoologická zahrada v Plzni. Chybět nebude ani živý betlém...

DSC_1115

Adventem bude v příštích týdnech dýchat také zoologická zahrada v Plzni. Program bude připravený na každou sobotu. Hned na úvod se začne s výrobou adventních věnců a na závěr nebude chybět živý betlém.

První z akce vypukne ve staročeské hospodě na statku Lüftnerka v sobotu 1. prosince ve 14 hodin. Jako tradičně se bude začínat tvorbou adventních věnců. Za poplatek 100 korun dostanou návštěvníci kompletně vše, co k výrobě budou potřebovat.

A ve velkém stylu se bude pokračovat i dál. "Děti se určitě už těší na velké čertovské a mikulášské odpoledne 8. prosince od 15 hodin, na něž naváže uspávání medvědů. S takovými čerty a jejich pekelnou třídou se nesetkáte nikde jinde, než právě na Lüftnerce," láká František Hykeš ze zoo.

Třetí adventní sobota 15. prosince bude od 14 hodin patřit posezení se zajímavými lidmi a podvečerní komentované procházce po vánočně vyzdobené zahradě. "Adventní programový blok vyvrcholí v sobotu 22. prosince, v němž se představí žáci ZŠ Ludvíka Očenáška v Dolní Bělé. Účast přislíbil biskup Tomáš Holub," uzavírá František Hykeš.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24