Auto zranilo na přechodu dítě! Policie hledá svědky

28.05.2020 13:40

Zatím neznámý řidič nedal v Sušici přednost devítileté dívce na přechodu u základní školy a zranil ji. Nezastavil a z místa nehody ujel.

policie

K nehodě došlo ve středu 27. května ve 12:20 hodin u křižovatky Lerchovy a Klostermannovy ulice. Dívka přecházela od Základní školy Lerchova směrem k centru.  

"Když byla téměř za polovinou přechodu, neznámý řidič nezjištěného vozidla pravděpodobně zlatostříbrné metalízy jedoucí od ulice Volšovská nedal chodkyni na přechodu přednost a zachytil dívku levým zpětným zrcátkem vozidla o její pravé ucho a zranil ji. Neznámý řidič nezastavil a z místa nehody ujel. Dívka byla následně ošetřena v Sušické nemocnici s lehkým zraněním pravého boltce ucha,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policie žádá řidiče, aby se přihlásil. Pomoci by mohli i kolemjdoucí. "Neznámý řidič, který dívce způsobil zranění nebo svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, mohou zatelefonovat na číslo 974 334 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodává mluvčí.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24