QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Autor hitu Samba v kapkách deště je úspěšným spisovatelem! Vyhrajte jeho novinku

09.12.2019 11:02

Václav Křivanec, plzeňský hudebník, člen kapely Burma Jones a autor známého hitu Samba v kapkách deště, se pustil i do psaní knih. V tomto obrou je velmi úspěšný. Vy můžete mít zcela zdarma jeho novinku...

IMG_3828
IMG_3828DSC_0150

Václav Křivanec nyní vydal knihu Poslední nadechnutí. Pokud máte rádi krimi žánr, rozhodně si tuto knihu nenechte ujít. Vyhrát ji můžete v naší soutěži (hrajte zde).

Autor v tomto thrilleru paralelně rozvíjí hned několik dějových rovin. Vedle hlavní linie samotného vyšetřování záhadných sériových vražd nahlíží i do duševních pocitů obětí, postupně odkrývá psychologický obraz vraha a nebojí se ani retrospektivních návratů do minulosti. Svižné vyprávění potěší všechny příznivce napínavého čtení.

A pozor kniha se bude i křít. Pokud ji u nás vyhrajtete, můžete si ji nechat od autora podepsat.

Křešt knihy proběhne 16. prosince od 17:30 ve Funky Monkey v Plzni. Kmotry budou plzeňští hudebníci a další osobnosti - Mersi z Burmy Jones a kapely Děda Mládek Illegal Band, hokejista Petr Kořínek, herec a muzikant Petr H. Batěk, dále muzikant Dan Dobiáš hrající ve skupinách Kečup a Abba Stars.

Součástí křtu bude samozřejmě i hudební vystoupení, o to se postará sám autor s hosty. Proběhne autogramiáda a čtení ukázky z knihy. Na křtu bude možnost zakoupení knihy za akční cenu nebo si můžete nechat podepsat tu, co u nás na QAPu vyhrajete.

DSC_0150

Anotace - Poslední nadechnutí / Václav Křivanec

Patrně jednou z nejděsivějších lidských představ je ocitnout se v těsném prostoru, ve kterém vám pomalu dochází vzduch. Tohoto odvěkého strachu využívá psychopatický vrah při zabíjení svých obětí z řad mladých a krásných dívek. Proč všechny vraždí tak krutým způsobem a následně je ještě rituálně vystavuje, se snaží vypátrat poručík Ryan Nayr a seržantka April Barsoniová. Krůček po krůčku rozplétají složitý případ, k jehož vyřešení se budou muset ohlédnout i do temné minulosti…

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24