QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čelní střet se zraněním zastavil provoz na obchvatu Rokycan – FOTKY

18.03.2020 9:04     18.03.2020 10:09

Řidič nákladního auta nedal na obchvatu Rokycan přednost osobnímu vozu. Hasiči museli jednu osobu vyprostit. Muž skončil na Urgentním příjmu Fakultní nemocnice Plzeň.

1
123

K vážné nehodě osobního a nákladního auta došlo dnes po osmé hodině ráno na obchvatu Rokycan.

"Vyprostili jsme jednu osobu a provedli protipožární opatření,“ sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

Nehoda si vyžádala jedno zranění. "Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala  muže ve věku 71 let se středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň,“ dodala Andrea Divišová z krajské záchranky.

"Z dosavadního šetření vyplývá, ze řidič nákladního auta ve věku 46 let, který jel od Rokycan na Mirošov, při odbočování vlevo na Hrádek měl přehlédnout protijedouci osobní auto Hyundai - řidič ročník 1949, jenž jel od Mirošova na Rokycany a došlo k čelnímu střetu. Alkohol u obou řidičů byl vyloučen. Skoda je odhatnuta na zhruba 300 000 korun," upřesňuje policejní mluvčí Hana Kroftová s tím, že příčinou je nedání přednosti.  Příčina je přednost. Silnice už je s opatrnostní průjezdná. Vyšetřování nehody pokračuje.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24