QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Chodkyni srazil skútr na přechodu, skončila v nemocnici! Policie shání svědky

16.08.2019 9:56

Policie shání svědky páteční ranní nehody, ke které došlo v Plzni na Borech. Chodkyně skončila v péči záchranky po střetu se skútrem. Byli jste svědky nehody? Ozvěte se!

2 kolony Varská

Nehoda se stala v ulici Edvarda Beneše nedaleko areálu fakultní nemocnice na Borech. Chodkyni na přechodu pro chodce srazil teenager na skútr.

"Krátce před sedmou hodinou ráno došlo ke střetu střet skútru řidiče, ročník 2002, s chodkyní, ročník 1958, která přecházela po přechodu pro chodce na křižovatce ulic Edvarda Beneše a Dobrovského. Při nehodě došlo ke zranění chodkyně, která byla z místa v péči záchranářů odvezena do nemocnice. U účastníků nehody byl alkohol na místě vyloučen provedenými dechovými zkouškami," říká mluvčí policie Veornika Hokrová.

"Žena utrpěla lehké zranění. Byla převezena na úrazovou ambulanci FN Plzeň na Lochotíně," doplnil Martin Brejcha z krajské záchranky.

Policie veškeré okolnosti nehody stále šetří. Zároveň shání svědky. "Policisté žádají případně svědky události, aby se neprodleně přihlásili na dopravní inspektorát policie v Plzni v ulici U Borskeho parku nebo telefonicky na čísle 974 325 256 nebo na tísňovou linku 158 a pomohli tak s objasněním dopravní kolize," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24