QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Co podniknout v Plzeňském kraji? Oblíbené víkendové tipy jsou tu!

21.07.2022 10:41

Tento víkend bude opravdu teplo! Co podniknout? V Nepomuku se můžete osvěžit na pivních slavnostech nebo můžete trávit odpoledne ve stínu stromů v Nebílovech a užívat si borůvkobraní...

ilustračka_léto_pivo_milan svoboda

Traktoriáda v Žebnici

Zábavný den čeká v Žebnici u Plas na severním Plzeňsku. Již tuto sobotu 23. července se odehraje netradiční a velmi oblíbený závod traktorů. Buďte u toho! O akci jsme informovali zde.

Borůvkové odpoledne v sadech v Nebílovech

V sobotu 23. července od 13 hodin. Co vás čeká? Čerstvé borůvky, borůvkové speciality, borůvkové pivo, borůvkové limo a mnohem více. Na děti čeká hravé odpoledne i osvěžení vodou. Od 14 do 18 hodin bude hrát kapela 1/2 Rebel a večer bude letní kino – promítání pohádky Princezna zakletá v čase od 21 hodin.

Vstupné 3 možnosti:
1) 50 Kč jen Borůvkové odpoledne (platí jen dospělí)
2) Speciální balíček - 100 Kč na obě akce - Borůvkové odpoledne a letní kino Princezna zakletá v čase
3) 100 Kč dospělí a 50 Kč děti - letní kino od 21 h Princezna zakletá v čase

Anenská pouť Heřmanova Huť

Pouť, koncerty, divadlo a mnoho dalšího v termínu od 21. do 24. července.

Nepomucké pivní slavnosti

Oblíbený pivní festival na náměstí v Nepomuku je po nedobrovolné dvouleté pauze zpět! Na nejrůznější druhy piv a soutěže se můžete těšit v sobotu 23. července od 11 hodin.

LOUTKOVÉ ODPOLEDNE NA ZÁMKU MANĚTÍN

Zajímavý program na prázdninové odpoledne si připravil zámek Manětín na 23. července. Od 13 hodin začíná Loutkové odpoledne v oranžérii na zámku a přinese malou pohádku s kouzlem Kameňáčka z pytlíku, příběh Faust, chutnou pohádku Jenovéfu, výstavu Kouzelní obyvatelé oranžérie (vyrobeno dětmi z MŠ a ZŠ Manětín) a dílnu na výrobu loutek. Vstupné na celé odpoledne: dospělí 130 Kč, děti (6-15 let) 60 Kč, děti do 5 let zdarma.

Hudební festival DEPOvLETU v Plzni

Festival proběhne od 20. do 30. července na nádvoří kulturní a kreativní zóny DEPO2015 v Plzni. Na programu budou hudební vystoupení z České republiky, ale i ze zahraničí. Psali jsme zde.

Hrádeckej Letňák vol.9

Letošní ročník vypukne na tradičním místě malé scény letního kina v Hrádku u Rokycan v sobotu 23. července v 17 hodin. Našlapanej hudební program, občerstvení z místního kiosku a ta příroda…

Středověké slavnosti na hradě Opálka

Středověké slavnosti na hradě Opálka plné rytířských soubojů a rytířského turnaje na koních proběhnou o víkendu od 22. do 23. července. O hradu jsme psali zde.

 

foto ilustrační Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24