QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FOTOREPORTÁŽ: Běh pro naději v Klatovech. Dobrý skutek, který bavil!

01.08.2022 12:35     04.08.2022 13:53

Autogramiáda sportovců v čele s Davidem Limberským, koncerty, zábava pro děti. V Klatovech se konala benefiční akce BĚH PRO NADĚJI. QAP byl u toho!

BĚH pro naději Klatovy_QAP (45)
BĚH pro naději Klatovy_QAP (45)BĚH pro naději Klatovy_QAP (4)BĚH pro naději Klatovy_QAP (10)BĚH pro naději Klatovy_QAP (14)BĚH pro naději Klatovy_QAP (6)BĚH pro naději Klatovy_QAP (31)BĚH pro naději Klatovy_QAP (3)BĚH pro naději Klatovy_QAP (5)BĚH pro naději Klatovy_QAP (2)BĚH pro naději Klatovy_QAP (7)BĚH pro naději Klatovy_QAP (8)BĚH pro naději Klatovy_QAP (9)BĚH pro naději Klatovy_QAP (11)BĚH pro naději Klatovy_QAP (13)BĚH pro naději Klatovy_QAP (21)BĚH pro naději Klatovy_QAP (12)BĚH pro naději Klatovy_QAP (1)BĚH pro naději Klatovy_QAP (15)BĚH pro naději Klatovy_QAP (40)BĚH pro naději Klatovy_QAP (16)BĚH pro naději Klatovy_QAP (17)BĚH pro naději Klatovy_QAP (18)BĚH pro naději Klatovy_QAP (19)BĚH pro naději Klatovy_QAP (22)BĚH pro naději Klatovy_QAP (20)BĚH pro naději Klatovy_QAP (23)BĚH pro naději Klatovy_QAP (25)BĚH pro naději Klatovy_QAP (27)BĚH pro naději Klatovy_QAP (29)BĚH pro naději Klatovy_QAP (24)BĚH pro naději Klatovy_QAP (28)BĚH pro naději Klatovy_QAP (32)BĚH pro naději Klatovy_QAP (30)BĚH pro naději Klatovy_QAP (33)BĚH pro naději Klatovy_QAP (35)BĚH pro naději Klatovy_QAP (36)BĚH pro naději Klatovy_QAP (38)BĚH pro naději Klatovy_QAP (37)BĚH pro naději Klatovy_QAP (39)BĚH pro naději Klatovy_QAP (34)BĚH pro naději Klatovy_QAP (42)BĚH pro naději Klatovy_QAP (43)BĚH pro naději Klatovy_QAP (46)BĚH pro naději Klatovy_QAP (44)BĚH pro naději Klatovy_QAP (51)BĚH pro naději Klatovy_QAP (58)BĚH pro naději Klatovy_QAP (47)BĚH pro naději Klatovy_QAP (49)BĚH pro naději Klatovy_QAP (55)BĚH pro naději Klatovy_QAP (54)BĚH pro naději Klatovy_QAP (52)BĚH pro naději Klatovy_QAP (41)BĚH pro naději Klatovy_QAP (56)BĚH pro naději Klatovy_QAP (61)BĚH pro naději Klatovy_QAP (50)BĚH pro naději Klatovy_QAP (26)BĚH pro naději Klatovy_QAP (53)BĚH pro naději Klatovy_QAP (59)BĚH pro naději Klatovy_QAP (48)BĚH pro naději Klatovy_QAP (60)BĚH pro naději Klatovy_QAP (57)

Benefiční akce Běh pro naději proběhla v sobotu 30. července na atletickém a sokolském stadionu v Klatovech. Kromě běžeckého závodu probíhal v odpoledních hodinách i zábavný kulturní program. Tančilo se, zpívalo a celým stadionem se nesla dobrá nálada.

V areálu si přišel každý na své. Pro děti byl připravený skákací hrad, malování na obličej a tvořivá dílna. Autogramiádu sportovních hvězd si nenechal snad nikdo ujít. Na podpisy od Davida Limberského, olympionika Petra Frydrycha nebo mistra ČR v boxu Václava Pejsara se stála dlouhá fronta.

V rámci akce vystoupily i hudební skupiny jako Kabát revival WEST nebo Rambanbám, který roztančil celý areál.

Výtěžek z benefiční akce poputuje na transparentní účet. Výsledná částka bude rozdělena mezi dvě rodiny, matky samoživitelky. Výtěžek poputuje Nikolce, které jsou tři roky a trpí akutní lymfoblastickou leukémií skupiny HR a také třináctiletým jednovaječným dvojčatům, která trpí svalovou dystrofií.

Podívejte se do galerie, jak odpoledne na atletickém a sokolském stadionu vypadalo!

AKTUALIZACE:

Sčítání vybrané výsledné částky bude trvat několik dní. "Máme tady zatím výsledek výtěžku s darovaných předmětů od známých osobností. Při dražbě a losovačce o originální dresy Pavla Francouze ( Colorado Avalanche ), Milana Havla ( FC Viktoria Plzeň ), Pavla Nedvěda, Tomáše Rosického, Vratislava Lokvence, Sigi teamu a desce Marka Ztraceného se povedlo přispět částkou 30.200,- Kč. Je to krásná částka. Moc všem výhercům dražby děkujeme," uvedli organizátoři charitativní akce.
 

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24