QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kriminalisté vyšetřují smrt podnikatele v Klatovech. Pachatel už čelí obvinění z vraždy

29.01.2020 10:12     30.01.2020 13:13

Při incidentu byl přímo v areálu firmy pobodán majitel autodopravy, který svým zraněním na místě podlehl. Policisté už pachatele obvinili z vraždy.

 
1
12

Muž zemřel přímo v areálu firmy. Policisté už obvinili 46letého pachatele z vraždy.

"V současné chvíli prověřujeme veškeré okolnosti násilného trestného činu, ke kterému došlo v jedné firmě v Klatovech. Při incidentu byl fyzicky napaden a zraněn 54letý muž, který následně zemřel. V souvislosti s tímto případem policisté zadrželi 46leteho muže a nyní probíhají úkony trestního řízení. Provádí se ohledání místa činu a výslechy svědků. Na místo jede i krizový intervent,“ sdělila ve středu 29. ledna policejní mluvčí Martina Korandová.

"Vrchní komisař dnes obvinil 46letého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Obviněný vešel do areálu jedné firmy a u vozidla zaútočil nožem rychle a bez varování na 54letého muže. Poškozený na následky zranění, i přes veškerou péči lékařů, zemřel. Krátce po oznámení přijeli policisté na místo a podezřelého, který byl svědky ihned po činu omezen na svobodě, zadrželi a vyslechli. Na místě kriminalisté zajistili veškeré možné stopy, včetně nože. Provedli výslechy svědků a další úkony potřebné pro trestní řízení. Na místě jsme rodině a zaměstnancům nabídli i pomoc policejního krizového interventa," uvedla ve čtvrtek 30. ledna Martina Korandová s tím, že policisté už podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24