QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Matka pořezala svou nezletilou dceru a potom i sebe

05.07.2020 12:01

Policisté v neděli 5. červnece brzy ráno vyjeli do bytového domu v Plzni, kde došlo k řeznému poranění 37leté ženy a její dcery.

sanitka

"V brzkých ranních hodinách zasahovali plzeňští policisté u řezného poranění 37leté ženy a její nezletilé dcery. Obě ženy jsou cizí státní národnosti. Vše se odehrálo v jednom z bytových domů v Puškinově ulici. Policii na místo zavolala sousedka, která slyšela z bytu pláč a křik. Podle prvotního zjištění holčičku pořezala její matka, která následně způsobila řezná poranění i sama sobě. Cizinka nadýchala jedno promile alkoholu. Matka i dcera skončily v péči lékařů a jsou mimo ohrožení života,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Na místo vyjela záchranka, zdravotníci na místě ošetřili matku i dceru. "Dítě bylo při vědomí transportováno do fakultní nemocnice na urgentní příjem.  Žena ročník 1983 s řeznými zraněními v oblasti krku a horních končetin, byla při vědomí transportována do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně," doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. 

Případem se zabývají plzeňští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a zjišťují veškeré další okolnosti.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24