QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se vyhýbá nástupu do vězení! Ukrývat se má na území Plzeňského kraje

04.10.2019 15:08

Policie aktuálně pátrá po 61letém muži, který měl už nějakou dobu sedět za mřížemi. Výkonu trestu se ale vyhýbá. Pohybovat by se měl na území Plzeňského kraje.

Policie vyhlásila celostátní pátrání po muži z Domažlicka, který se záměrně vyhýbá nástupu do vězení. Jiří Jandl se může ukrývat na území Plzeňského kraje, policie ale momentálně neví, kde konrkétně.

Na 61letého muže vydal Okresní soud v Domažlicích a také Okresní soud Plzeň město příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. "Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. Podle dosud zjištěných informací se zdržuje v Plzeňském kraji," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Hledaný muž je vysoký okolo 170 centimetrů, má hubenou postavu a krátce střižené prošedivělé vlasy a modré oči. "Aktuální popis oblečení není znám. Policisté přijmou jakékoliv informace k hledanému na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24