QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž si sedl k ženě ve vlaku a začal onanovat. Poznáte ho na fotografii?

07.01.2021 18:30

Hrubě neslušného chování se dopustil muž ve vlaku. Přisedl si k ženě, svlékl se a začal onanovat. Policisté nyní prosí veřejnost, pokud někdo muže poznal, aby podala informaci na policii.

onanoval ve vlaku_PČR

Žena zažila pořádný šok při cestě vlakem 16. prosince krátce před osmou hodinou večerní. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví ve vlakové soupravě ve směru jízdy z Klatov do Prahy. "V inkriminovanou dobu na zastávce v obci Kařez muž přisedl do kupé k ženě, kde se obnažil a ukájel," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Policisté v souvislosti s prověřováním případu žádají veřejnost o pomoc se ztotožněním muže, který je zachycen na fotografii.
"Jedná se o muže, vysokého cca 180 cm s černými hustými vlasy – krátce střiženými, na temeni hlavy má patrnou jizvu přibližně 6 cm ve tvaru písmene U. Na sobě měl kalhoty, látkovou pánskou bundu a pletený svetr, vše černé barvy. Muž mluvil špatně česky, s východní přízvuk podobným ruštině," dodala Hana Kroftová a doplnila, že případní svědci se mohou obrátit na policisty obvodního oddělení Radnice osobně, e-mail: ro.oop.radnice@pcr.cz, nebo na tel. č. 974 335 701 nebo na linku tísňového volání 158.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24