QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda na jižním Plzeňsku. Kombajn nedal přednost motorce – FOTKY

04.08.2022 12:00     04.08.2022 14:17

K hrozivě vypadající dopravní nehodě došlo dnes dopoledne za Přešticemi na jižním Plzeňsku. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Motorkáře transportovali do nemocnice.

motorka a kombajn Přeštice_HZSPK (3)
motorka a kombajn Přeštice_HZSPK (3)motorka a kombajn Přeštice_HZSPK (1)motorka a kombajn Přeštice_HZSPK (2)motorka a kombajn Přeštice_HZSPK (4)

„Ve čtvrtek 4. srpna v 10:49 hlášena dopravni nehoda motorky. Za Přešticemi, ve směru na Kucíny, se střetla motorka a kombajn. Hasiči asistovali záchranné službě s ošetřováním zraněného,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Motorkář byl z místa nehody transportován do nemocnice. „Muž ročník 1960 byl se středně těžkým zraněním a při vědomí transportován na akutní příjem FN Lochotín,“ doplnila informaci Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

AKTUALIZACE:

Dle dostupných informací nedal řidič kombajnu přednost motocyklistovi. "Řidič ročník 1958 zemědělského stroje jel od obce Řenče směrem na Příchovice. Z dosud zjištěných skutečností vyplývá, že při vjíždění do křižovatky z vedlejší komunikace nedal přednost v jízdě motocyklistovi (ročník 1960) jedoucímu na motocyklu zn. BMW ve směru od obce Kucíny na Přeštice. Při střetu došlo ke zranění motocyklisty. Požití alkoholu u řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami, vzniklou celkovou škodu odhadli na 80 tisíc korun," doplnila informace mluvčí policie Dagmar Jiroušková.
 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24