QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda osobního a nákladního auta u Vidic. Tři muži jsou zraněni - FOTKY

23.03.2020 12:25     23.03.2020 16:16

Sanitky z místa čelního střetu odvezly dva muže se středně těžkými zeraněními na urgentní příjem fakultní nemocnice a dalšího pacienta s lehčím zraněním do Stodské nemocnice.

2
21

Ke střetu osobního a nákladního auta došlo v pondělí 23. března dopoledne na silnici č. 200 před obcí Vidice na Domažlicku.

"Z místa jsme transportovali muže ve věku 52 let při vědomí se středně těžkým zraněním na urgentní příjem fakultní nemocnice. Muž ve věku 43 let ve stejném stavu jsme také transportovali na urgentní příjem fakultní nemocnice. Třetí muž ve věku 61 let byl s lehčím zraněním dopraven do Stodské nemocnice. Všichni byli transportování pozemní cestou,“ sděluje mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

"Řidič ročník 1977 osobního vozidla Ford jel od Olešné na Vidice. Nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivé zatáčky přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Mercedes s návěsem řidiče ročníku 1959. V osobním vozidle cestoval další spolujedoucí ročník 1968," popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová.
"Jednotky ze stanic Tachov a Staňkov a JSDH Bor zasahovaly u dopravní nehody osobního a nákladního vozidla mezi Vidicemi a Olešnou. Řidiče osobního vozu jsme vyprostili pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Spolujezdce z osobního auta a řidiče nákladního vozidla nebylo třeba vyprošťovat," dodává mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24