QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody motorek ve Stříbře, Tlučné a na jižním Plzeňsku - FOTKY

14.09.2019 16:47     15.09.2019 13:00

Během soboty havarovaly motorky na dvou místech v regionu. Před patnáctou hodinu boural motorkář na jižním Plzeňsku, kolem šestnácté došlo ke střetu osobního auta a motorky ve Stříbře.
 

nehoda stribro (3)
nehoda stribro (1)nehoda stribro (3)nehoda stribro (2)

Nehoda se stala kolem 16. hodiny ve Stříbře na Tachovsku nedaleko křižovatky ulice Nádražíní x Plzeňská. Střetlo se tu osobní auto a motorka. Na místě zasahovala záchranka.

Ke zranění došlo i při další nehodě motorkáře na jižním Plzeňsku. Motorka bourala u obce Oplot na silnici 230 kolem tři čtvrtě na pět.

Během večera záchranka zasahuje u dalších nehod motorek. Kolem 19. hodiny došlo k nehodě v Tlučné, kde havaroval motorkář. Podle záchranky se jedná o zhruba 50letého muže, který spadl z motorky v pískovně. "Muž byl transportován ZZS se středně těžkým zraněním do nemocnice na Lochotín k dalšímu ošetření," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

U další nehody motorky zasahovala záchranka v neděli večer v Blovicích. "Jeden muž byl transportován s lehčím zraněním do Rokycanské nemocnice," uvedl Vítězslav Sladký.

Také během neděle došlo k nehodě motorky, kolem 13. hodiny se stala havárie motorky na Klatovsku na silnici 22 mezi obcí Čihaň a Zavlekov. Také tato nehoda si vyžádala zásah složek IZS.

 

Fotografie z nehody ve Stříbře / foto: Martina Sihelská

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24