QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody na silnicích v regionu si vyžádaly několik zraněných - FOTKY

01.10.2019 11:19

Ani úterý není na silnicích v regionu bez nehod. Záchranné složky musely opět do terénu. V péči záchranky skončilo několik zraněných osob.

1
12

Ke střetu dvou osobních aut a dodávky vyjížděly složky IZS k Plané na Tachovsku v úterý dopoledne. V péči záchranářů nakonec skončili dva zranění.

"Mezi Planou a Chodovou Planou došlo před 10. hodinou k dopravní nehodě dvou osobních aut a dodávky. Hasiči zajistili místo události a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny sorbentem," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Zdravotnická záchranná služba z místa nehody transportovala muže, ročník 1976, a ženu, ročník 1964, s lehkými zraněními na chirurgickou ambulanci do Mariánských Lázní," doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

Už před touto nehodou musely záchranné složky vyjíždět k nehodě u obce Mokrosuky. "Před 9. hodinou vyjela jednotka ze stanice Sušice k dopravní nehodě nedaleko Mokrosuk, při níž se střetla 3 osobní vozidla. Jedna zraněná osoba byla převezena zdravotnickou záchrannou službou před naším příjezdem. Hasiči byli povoláni k likvidaci úniků provozních kapalin a provedení protipožárního opatření," uvedl k další z nehod mluvčí krajských hasičů. V nemocnici skončil mladík s lehčím zraněním.

Bouralo se nicméně i na hlavním tahu I/19 u Spáleného Poříčí nebo v Tachově v Poříční ulici. V těchto případech se nehody obešly bez zranění.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24