QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody v regionu! Uzavřená silnice u Čemin i nehoda motorkáře! FOTKY

23.09.2019 9:49     23.09.2019 13:31

Ani pondělí se na silnicích v regionu neobešlo bez nehod. Zasahovat museli jak hasiči, tak záchranka. U obce Čeminy musela být silnice dokonce uzavřená.

1
1234567

Střet motorkáře a oaobního auta zaměstnal složky IZS krátce před sedmou hodinou ráno na silnici mezi Klatovy - Luby a Malou Vískou. "Zraněný motorkář byl předán zdravotnbické záchranné službě. Šlo o nehodu s únikem provozních kapalin," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Kolem půl 9 musely záchranné složky do terénu znovu. Tentokrát došlo ke srážce dvou osobních aut na silnici mezi Novou Hospodou a Čeminy na severním Plzeňsku. "Jednu zraněnou osobu odvezla zdravotnická záchranná služby. Další dvě osoby byly ponechány na místě. Hasiči poskytli předlékařskou pomoc. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena," dodal k další z nehod mluvčí krajských hasičů.

"Z dopravní nehody jsme transportovali mladého muže s lehčím zraněním do FN Plzeň na Lochotíně," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Krátce před polednem vyjížděli hasiči i záchranáři k nehodě v Domažlicích v Baarově ulici. Tam došlo pro změnu ke srážce autobusus a osobního auta. "Zraněné osobě z osobního auta poskytli hasiči předlékařskou péči a následně ji předali zdravotnické záchranné službě. Z vozidla došlo k úniku provozních kapalin. Airbagy byly aktivovány," uvedl k další kolizi mluvčí hasičů s tím, že v autobuse byl pouze řidič, který vyvázl bez zranění.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24