QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Odpočiňte si termálních lázních! Therme 1 v Bad Füssing láká i na Valentýna

28.01.2019 11:32

Bad Füssing, to je bavorský lázeňský ráj. A z Plzeňského kraje to není tak daleko! Už za tři hodiny jízdy můžete odpočívat v termálech a pustit stres za hlavu.

therme1

V Bad Füssing, které patří k nejlepším lázním ve střední Evropě, najdete hned několik lázeňských komplexů. My si dnes představíme Therme 1 s unikátním saunovým dvorem. 

Historie těchto lázní se píše již dlouhou dobu. Najdete tu 12 nejrůznějších bazénů s léčivou termální vodou obsahující síru. Léčivá sirnatá voda má 56 oC, léčí revmatiská onemocnění, pomůže vám při bolestech páteře apod. Zcela unikátní je pak zdejší saunový dvůr tzv. Saunahof. Ten byl opravdu vybudován z původního dvora. 

Na Valentýna bude v lázních Therme 1 v Bad Füssingu platit mimořádná valentýnská nabídka!

"Nyní můžete využít jedinečnou valentýnskou nabídku pro páry, která zahrnuje rozmazlující masáž pro oba, denní vstupenku do lázní, poukaz v hodnotě 20,- € do lázeňské restaurace + Prosecco a ovoce v zarezervované relaxační místnosti – cena pro 2 osoby 99,- €. Nabídka platí pouze 14. února 2019 po předchozí rezervaci," uvádí Simona Fink, koordinátorka česko-bavorských vztahů z Arberland Regio.

0KP_9450-web

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24