Opilou ženu vykázali z vlaku, na nohy jí museli pomáhat strážníci - FOTO

18.05.2018 11:49

Už podruhé v tomto týdnu měli strážníci v Plzni plné ruce práce s totálně opilou ženou. Tentokrát museli vyjíždět na nádraží, kde si ustlala žena, kterou vykázal průvodčí z vlaku.

230890_1

Na nádraží vyjížděla hlídka ve čtvrtek večer. Přivolal je pracovník ostrahy nádraží s tím, že se ženou, která přijela do Plzně vlakem, jsou dost značné problémy.

"Na nádraží byla vykázána průvodčím z vlaku, a to pro značnou opilost a problémové chování. Žena odmítala podle jeho výpovědi opustit nástupiště, vzpouzela se. Strážníci na místě zjistili, že je dotyčná dost opilá, navíc pomočená, chůzi po svých sama zásadně nezvládá," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci měli opravdu, co dělat, aby ženu vůbec postavili na nohy. "Hlídka jí musela pomoc zvednout a při odchodu jí podpírat. Ani tak to však nebylo lehké, jelikož si opakovaně lehala na zem a nechtěla vlakové nádraží opustit," pokračuje mluvčí strážníků s tím, že nakonec bylo povoláno speciální vozidlo pro převoz opilých osob. Ženu dovezlo na záchytku. 

V tomto týdnu jde už o druhý případ, kdy museli strážníci zasahovat kvůli opilé ženě. Ve středu vyjížděli pro změnu k pomníku Díky, Ameriko!, kde jiná namol opilá žena močila přímo před zraky kolemjdoucích (více se dočtete zde).

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24