Opilý agresor zničil chladící box i platební terminál kvůli drahému pivu

08.06.2021 14:45

Muž si přišel na benzinku pro plechovku piva. Protože ale nebyl spokojený s cenou, kterou mu prodavačka oznámila, vzteky kopal do chladícího boxu nebo platebním terminálem bouchal o pult.

Pivo

V pondělí 7. června chvíli před půlnocí došlo v Plzni na jedné benzinové čerpací stanici v Plzni k potyčce, kdy si čtyřicetiletý muž přišel na benzinku nakoupit. Z chladicího boxu si vzal jednu plechovku piva a zamířil k pokladně. "Když mu obsluha čerpací stanice sdělila, kolik má za pivo zaplatit, muž se začal chovat agresivně a křičel, že pivo je moc drahé. Následně se vrátil k chladicímu boxu a několikrát do něj udeřil. V důsledku toho z police boxu spadla skleněná láhev limonády a rozbila se. Muž si vzal další plechovku piva a prodavačce oznámil, že druhé pivo již nezaplatí. Následně agresivní muž uchopil platební terminál a několikrát s ním udeřil o prodejní pult, čímž ho poškodil," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová s tím, že na místě se naštěstí nacházeli další tři muži, kteří agresora zpacifikovali a zavolali hlídku policie.

Opilý muž následně skončil na protialkoholní záchytné stanici. "Policisté muže vyzvali k dechové zkoušce na alkohol a ta jim ukázala pozitivní výsledek přes dvě promile alkoholu," dodala mluvčí policie.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24